Cartofi umpluti cu sunca si telemea

Printeaza

Cartofi umpluti cu sunca si telemea din: cartofi, sunca, telemea, ou, patrunjel, marar, smantana, unt, untdelemn.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu sunca si telemea

  • 500 g cartofi
  • 150 g şuncă
  • 100 g brânză telemea
  • un ou
  • pătrunjel şi mărar verde
  • 5-6 lingură smântână
  • o lingură unt sau 2 linguri untdelemn

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se pun la fiert. Duţpă ce au fiert, se curăţă de coajă, se scobesc cu linguriţa. O parte din miez se pasează cu şunca tocată, brânza telemea desărată, oul şi verdeaţa.

Cu această pastă se umplu ccartofii, se aşează într- o cratiţă cu unt şi se dau la cuptor peentru 15 minute.

Când sunt gata se stropesc cu unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.