Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde
PrinteazaCartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde.
- 5 cartofi de marime medie
- 200 g branza tofu
- sare
- piper
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura ceapa verde
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute la răcit, apoi îi tai în două, pe lung. Scobeşti fiecare bucată de cartof, cât să nu rămână coaja prea subţire.
Pui într-un bol miezul scobit şi-l amesteci cu sarea, piperul, ceapa şi pătrunjelul tocate şi jumătate din brânza tofu dată prin râzătoare.
Umpli fiecare bucată de cartof cu amestecul obţinut, peste care presari tofu răzuit. Pui cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi-i dai la cuptor 10 minute.
Pofta buna!