Supă Cremoasă de Fenicul și Cartofi din: bulbi de fenicul, ceapa, cartofi, ulei de masline, supa de legume, sare, piper, smantana, frunze de fenicul. Descoperiți o rețetă de supă care îmbină savoarea unică a feniculului cu textura reconfortantă a cartofilor, creând o experiență culinară de neuitat. Sotarea feniculului și a cepei, urmată de adăugarea cartofilor […]
Cartofi umpluti inveliti in sunca
PrinteazaCartofi umpluti inveliti in crusta de sunca din: cartofi, sare, cimbru, branza gouda, branza de vaci, sunca, supa, rondele.
Ingrediente:
- 500 g cartofi noi mici
- sare
- 1/2 legatura cimbru
- 75 g branza Gouda rasa
- 2 linguri branza de vaci
- 200 g sunca uscata feliata
- 100 ml supa
- 2 linguri rondele de ceapa ciorii
Mod de preparare:
Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa clocotita circa 15 minute, se decojesc. Se curata si se toaca cimbrul.
Se scurg cartofii, se lasa sa se racoreasca si se taie in doua pe lung. Se incinge cuptorul la 200C. Se scobesc jumatatile de cartofi, cu o lingurita.
Se amesteca miezul cu cimbru si branzeturi.
Se umplu cartofii cu aceasta compozitie si se asambleaza. De jur imprejurul fiecarei cartof se potriveste cate o felie de sunca uscata si se asaza intr-o forma de sufleu unsa.
Se toarna supa si se coace la cuptor 20 de minute. Se servesc cartofii ornati cu rondele de ceapa.
Cartofi umpluti inveliti in crusta de sunca
Pofta buna!
Cartofi Prăjiți Crocanți la Air Fryer
Cartofi Prăjiți Crocanți la Air Fryer din: cartofi, ulei de masline, sare, piper, condimente. Descoperă secretul preparării celor mai crocanți cartofi prăjiți folosind air fryer-ul! Această metodă revoluționară de gătit îți permite să te bucuri de gustul delicios al cartofilor prăjiți, fără a compromite calitatea nutrițională. Datorită tehnologiei air fryer, cartofii sunt gătiți uniform și […]
Sunt o nebunie