Cartofi umpluti cu orez si verdeata

Printeaza

Cartofi umpluti cu orez si verdeata din: cartofi, crenvursti, orez, miez de rosie, ou, verdeata, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 2 crenvursti
  • 2 linguri cu orez fiert
  • 2 miezuri de rosie
  • 1 ou
  • verdeata tocata
  • sare
  • ulei

 

 

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja, se golesc de miez cu un cutit cu lama lunga si subţire si se umplu cu un amestec de: bucati de crenvusti inconjurati de orez fiert in care s-au amestecat miez de rosii, un ou crud, sare dupa gust si verdeata tocata.

Cartofii astfel pregatiti se pun in forma de sticla, unsa cu ulei si se dau la cuptor si se rumenesc.

Se servesc calzi, cu salata de cruditati alaturi si putina paine prajita.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.