Cartofi umpluti cu piept de pui 

Printeaza

Cartofi umpluti cu piept de pui din: cartofi, piept de pui, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, unt, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 cartofi mari
  • un piept de pui
  • 4 morcovi
  • un pâstârnac
  • o felie rădăcina de telina
  • o ceapa
  • 50 g unt
  • 1/2 legatura marar
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofi umpluti cu piept de pui : Cartofii se ung cu ulei, se învelesc în folie alimentară şi se aşază în tava de cuptor. Se lasă 45 de minute.

Carnea si zarzavaturile se pun la fiert în apă rece şi se spumează ori de câte ori e nevoie.

Odată fierte, se scurg de zeamă, care se păstrează, şi se toacă la robot. Se adaugă putină supă, dacă amestecul este prea uscat, se pune si untul şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Cartofii copţi se taie în patru, se umplu cu amestecul de carne şi se presăra cu mărar.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.