Hrișcă cu Ciuperci și Ceapă din: hrisca, ciuperci, ceapa, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Redescoperiți simplitatea și savoarea cu această rețetă de hrișcă cu ciuperci și ceapă, un fel de mâncare nutritiv și ușor de preparat. Combinând textura unică a hrișcii cu aromele bogate ale ciupercilor și cepei, această rețetă este îmbogățită cu ierburi […]
Cartofi umpluti cu sunca si smantana
PrinteazaCartofi umpluti cu sunca si smantana din: cartofi, sunca, mustar iute, smântână, pătrunjel, ulei.
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 200 g şuncă
- o lingură muştar iute
- 4 linguri smântână
- câteva fire pătrunjel
- puţin ulei
Mod de preparare:
Cartofii foarte bine spălaţi de toate impurităţile şi bine scurşi de apă se ung cu ulei pe toată suprafaţa şi se pun într-o tavă, în hârtie de copt. Cuptorul trebuie să fie bine încins în prealabil.
lasă aproximativ 45 de minute, în funcţie de cuptor, si apoi se scot să se răcorească puţin.
Şunca se taie cybulete, iar cartofii se scobesc si miezul se amestecă bine cu smântână si muştarul.
pune pătrunjel si apoi se umplu cartofii. Se aduc la masă cu cubuleţe de şuncă.
Cartofi umpluti cu sunca si smantana
Pofta buna!
Ceai de Levănțică și Anason Stelat
Ceai de Levănțică și Anason Stelat din: flori de levantica, anason stelat, apa fierbinte. Descoperă o rețetă simplă, dar profundă, de ceai care combină proprietățile relaxante ale levănțicii cu cele digestive ale anasonului stelat. Acest ceai nu numai că oferă o experiență aromatică deosebită, dar vine și cu beneficii remarcabile pentru sănătatea digestivă și calmarea […]