Cartofi cu unt si verdeata

Printeaza

Cartofi cu unt si verdeata din: cartofi, unt, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi noi
  • 3 linguri unt
  • 1 legătură pătrunjel sau mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Cartofi cu unt si verdeata:

Spălaţi cartofii, tăiaţi-i jumătăţi sau sferturi, după mărime. Puneţi-i la fiert în apă cu sare.

Incingeţi bine untul într-o crăticioară. Scurgeţi bine cartofii fierbinţi, puneţi-i în untul încins şi amestecaţi.

Luaţi de foc, presăraţi din belşug verdeaţă tocată, săraţi, piperaţi şi serviţi imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.