Cartofi cu usturoi si brânză cu verdeţuri
PrinteazaO reteta de cartofi cu usturoi si branza cu verdeturi din: cartofi, usturoi, frunze de dafin, seminte de mustar, branza de vaci, smantana, sare, piper, arpagic si patrunjel.
- 800 g cartofi mici
- 10 catei de usturoi
- 2 frunze de dafin
- 2 lingurite seminte de mustar
- 300 g branza de vaci
- 80 g smantana
- sare
- piper macinat
- 4 linguri arpagic tocat
- 2 linguri patrunjel tocat
Mod de preparare:
Cartofii se spală şi se curăţă usturoiul. Cartofii cu coajă, usturoiul, seminţele de muştar se pun într-o oală cu apă cu sare şi se fierb cca 25 de minute. Brânza de vaci se amestecă cu smântână, se dă cu sare şi piper şi se amestecă cu verdeţurile.
Cartofii şi celelalte ingrediente fierte se scurg bine de apă şi se condimentează cu sare. Se servesc cu brânza cu verdeţuri.
Cartofi cu usturoi si brânză cu verdeţuri
Pofta buna!