Cartofi wedges cu parmezan
PrinteazaCartofi wedges cu parmezan din: cartofi, ulei de masline extravirgin, sare de mare, praf de usturoi, boia de ardei, piper negru, patrunjel si parmezan.
- 4 cartofi
- ¼ ceasca de ulei de masline extravirgin
- ¼ lingurita de sare de mare
- ¼ lingurita de praf de usturoi
- ¼ lingurita boia de ardei
- ¼ lingurita piper negru
- 2 linguri patrunjel tocat
- ¼ ceasca parmezan
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C.
Se spală cartofii și taie in sferturi. Puneti cartofii intr-un bol de apa cu aproximativ 2 cesti de cuburi de gheata. Lasati sa stea timp de 30 minute, apoi tamponati cu prosoape de hartie.
Adaugati intr-un punga care se inchide ermetic sare, praf de usturoi, boia de ardei si piper negru. Adaugați cartofii și agitate pentru se amesteca bine. Adauga uleiul peste cartofi si agitate din nou.
Puneti cartofii pe foaia de copt si dati la cuptor pentru 30-35 de minute.
In timp ce cartofii sunt la cuptor, amestecati patrunjelul cu parmezanul. Adaugati cartofii in bolul cu patrunjel și parmezan.
Pofta buna!