Cas de mere

Printeaza

 

Cas de mere

Ingrediente:Cas de mere

  • 150 g caşcaval ras
  • 1 ou
  • 2 g piper
  • 1 kg mere
  • 25 g unt

 

 

Mod de preparare:

Curăţă merele, le grijesc de cotoare, le taie felii .Ung o oală cu unt aştern un strat de mere .Presară caş şi 50 g caşcaval, piper mai aştern un strat de mere şi alt strat de caş cu 50 g caşcaval, piper.

Bat oul cu 50 g caşcaval şi îl toarnă peste mâncare.

Pun oala 15 minute la cuptor nu prea încins, dar nici rece, înmoaie merele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.