Cas la cuptor

Printeaza

Cas la cuptor

Ingrediente:Cas la cuptor

  • 500 g caş scurs bine
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină
  • 4 ouă
  • 1 ceaşcă smântână
  • sare
  • piper
  • paprică

 

Mod de preparare:

Se taie caşul bucăţele se unge o oală sau un vas de iena cu unt, se aşază strat de caş.

Se bat ouăle cu smântână, făină, sare, piper, se toarnă peste caş se presară, pentru frumuşaţă, cu boia, se pune în cuptor, la foc mic să se rumenească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.