Cas marinat

Printeaza

O reteta simpla de cas marinat din: cas, sare, cimbru, usturoi verde si ulei de masline.

Ingrediente:Cas marinat

  • 300 g cas proaspat
  • sare
  • cimbru
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • 150 ml ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Caşul se taie în cubuleţe care se pun într-un vas de porţelan sau de sticlă. Puneţi deasupra, cimbru si usturoi verde tocat.

Se amesteca uşor, se adaugă uleiul de măsline şi se închide borcanul. Pe fundul borcanului s-ar putea să se formeze un strat de saramură, după două, trei zile.

Acesta se poate absorbi cu un pai. Se ţine borcanul la frigider, uleiul aromat se poate folosi la salate.

Cine iubeşte gusturile mai picante, orientale, poate încerca să pună în ulei de măsline ghimbir ras şi apoi cubuleţe de brânză.

Cas marinat

Cas marinat

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.