Cas pane

Printeaza

Cas pane din: cas, sare, piper, busuioc, faina, faina de porumb, oua, ulei.

Ingrediente:Cas pane

  • cas
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina de porumb
  • ulei

Mod de preparare:

Bati oul bine, il condimentezi cu sare, piper si busuioc si adaugi faina de porumb.

Dai feliile de cas prin faina, apoi prin compozitia de ou si le prajesti in uleiul incins bine.

Cand le scoti din ulei, poti sa le lasi putin pe hartie absorbanta de bucatarie, pentru a-si lasa surplusul de ulei.

Servesti casul pane cu paine prajita, alaturi de o salata de sezon.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de arpacas cu legume

Salata de arpacas cu legume

Salata de arpacas cu legume din: arpacas, sare, fasole, rosii, usturoi, busuioc, menta, branza, ulei. Ingrediente: 300 g arpacaş 1 praf de sare 150 g fasole verde 600 g roşii tăiate cuburi 2 căţei de usturoi tocati 6 frunze de busuioc 3 frunze de mentă 200 g brânză cottage 6 linguri ulei de măsline   Mod […]

retete

Carnati de casa uscati si afumati

Carnati de casa uscati si afumati din: carne, slanina, sare, silitra, boia, piper, usturoi, mate. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg carne tocată de vită 500 g slănină 2 linguri rase cu sare 2 g silitră (conservant) piper măcinat usturoi boia iute 1 pahar cu apă caldă maţe subţiri de porc   Mod […]

 

Salata cu rosii si cas pane

Salata cu rosii si cas pane din: roşii mici, mozzarelline sau cas proaspat, oua, pesmet, faina, ustuori, salata verde, ulei de masline, ulei, otet, mustar, seminţe decojite (floarea-soarelui, dovleac etc.), zahar, sare, piper. Ingrediente: 12 roşii mici 24 bucăţi mozzarelline egale ca dimensiune sau caş proaspăt 3 ouă 6 linguri pesmet 4 linguri făină 2 salate verzi 2 căţei […]

Cas pane cu busuioc

Cas pane cu busuioc din: cas, sare, piper, busuioc, faina de grau, oua, faina de porumb. Ingrediente: caş (cantitatea este la aprecierea fiecăruia, circa 2 bucăţi de persoană) sare piper busuioc 2 linguri făină de grâu 2 ouă 2-3 linguri făină de porumb Mod de preparare: Baţi o

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.