Caltabos cu orez sau crupe de mei din: cap de porc, ficat de porc, sorici, splina, ceapa, orez, mei, untura, supa de oase, piper, ienibahar, sare, mat gros de porc, mate subtiri. Ingrediente: 1/2 cap de porc 1 kg ficat de porc 250 g şorici 1 splină 2 cepe 1/2 kg orez sau mei măcinat […]
Caltabosi cu sange si orez din: carne grasa de porc, sange de porc, sare, cimbru, piper, orez, mate de porc. Ingrediente: 1 kg carne grasă de porc de la guşă 1 l sânge de porc conservat cu sare cimbru cernut piper 1/4 kg orez maţe groase de porc Mod de preparare: Fierbi carnea, o […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.