Cas de porc

Printeaza

Cas de porc din: cap de porc, falca de porc, ficat, rinichi, limba, inima, carne macra, sare, piper, usturoi, stomac de porc.

 

Ingrediente:

  • ½ de cap de porc
  • Falca de la porc
  • 1 bucatica de ficat
  • 1 rinichi
  • ½ limba
  • ½ inima
  • 700-800 g carne macra
  • Sare, piper, usturoi
  • Stomac (basica) de porc

Mod de preparare:

Se pun la fiert in apa cu sare capul si falca de porc, ficatul, rinichiul, limba, inima si carnea macra.

Dupa ce au fiert, se scot si se lasa sa se raceasca.

Se taie in felii de circa un deget latime, se condimenteaza cu sare, piper si usturoi, dupa gust.

Se amesteca bine cu arnea in care au fiert si se baga in basica posrcului, curata si spalata.

Se leaga basica si se pune 5 minute in apa fierbinte. Se poate afuma putin.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Caltabos cu gusa de porc

Caltabos cu orez sau crupe de mei

Caltabos cu orez sau crupe de mei din: cap de porc, ficat de porc, sorici, splina, ceapa, orez, mei, untura, supa de oase, piper, ienibahar, sare, mat gros de porc, mate subtiri. Ingrediente: 1/2 cap de porc 1 kg ficat de porc 250 g şorici 1 splină 2 cepe 1/2 kg orez sau mei măcinat […]

 

Caltabosi de casa

Caltabosi cu sange si orez

Caltabosi cu sange si orez din: carne grasa de porc, sange de porc, sare, cimbru, piper, orez, mate de porc. Ingrediente: 1 kg carne grasă de porc de la guşă 1 l sânge de porc conservat cu sare cimbru cernut piper 1/4 kg orez maţe groase de porc   Mod de preparare: Fierbi carnea, o […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • cas de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.