Vinete pane cu șuncă și cașcaval din: vinete, cascaval, parmezan, faina, fulgi de porumb, sare, piper, oregano, mustar, oua, ulei. Ingrediente: 800 g vinete 150 g cașcaval 50 g parmezan sau cașcaval ras 150 g șuncă presată făină pesmet sau fulgi de porumb zdrobiți sare piper măcinat oregano sau cimbru 1 lingură muștar 3 ouă […]
Cascaval la borcan
PrinteazaCascaval la borcan din: cascaval, salote, usturoi, ulei, verdeata, ardei, sare.
- 500 g caşcaval
- 4 şalote
- 5 căţei de usturoi
- 150 ml ulei de măsline
- 1 legătură de verdeaţă de Provence
- 2 ardei iuti uscaţi
- sare
Mod de preparare:
Brânza se taie în bucăţi potrivite pentru o îmbucătură şi se pune într-un recipient ce poate fî închis ermetic.
Se adaugă şalotele şi usturoiul, după ce s-au curăţat şi tăiat cubulete.
Verdeaţa se spală, se scutură de apă şi se toacă mărunt, apoi se presară peste brânză, la fel ca şi ardeii iuţi sfărâmaţi.
Se amestecă totul cu ulei de măsline, se închide borcanul şi se lasă la marinat minim 2 zile.
In acest răstimp se mai amestecă. La final, brânza la borcan se asezonează cu sare şi se serveşte cu pâine.
Cascaval la borcan
Pofta buna!
poate iti place si:
Lipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici
Lipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici din: lipii, cascaval, margarina, spanac, ceapa verde, fileuri de cod, lamaie, sare, piper. Ingrediente 4 lipii mici 250 g cascaval 50 g unt sau margarina 400 g spanac congelat 2 fire ceapa verde 4 fileuri de cod sau merluciu 1 lamaie piper sare […]
Pofta buna!