Cascaval de casa

Printeaza

Cascaval de casa

Ingrediente:Cascaval de casa

  • 100 g unt
  • 500 g brânză de vaci
  • 1 l de lapte
  • 1 ou
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 vârf de cuţit de bicarbonat
  • secărică

Mod de preparare:

În laptele clocotit se adaugă brânza, amestecând până se lasă zerul, după care se pune la scurs. Oul, untul, bicarbonatul şi sarea se omogenizează şi se amestecă cu brânza scursă şi dată prin maşina de tocat.

Compoziţia rezultată se aşează în vas pe plită, mestecând mereu până devine o cremă fluidă, pe care o turnăm în forme diferite.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cascaval de casa video

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.