Caşcaval pane cu alune prăjite
PrinteazaO reteta de cascaval pane cu alune prajite din: cascaval, alune de padure, salata verde, rosii cherry, ulei de masline extravirgin si sare.
- 300 g caşcaval din lapte de vacă, mai tare
- 60 g alune de pădure
- 1 salată verde
- 10 roşii cherry
- 3 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare
Mod de preparare:
Prăjeşte alunele câteva minute într-o tigaie neaderentă, fară ulei, lasă-le să se răcească şi toacă-le în robot.
Taie caşcavalul felii groase şi apoi triunghiuri. Unge-le cu puţin ulei, trece-le prin tocătura de alune, presând cu mâinile ca să se lipească bine, apoi pune-le pe grătar. Lasă-le câte un minut pe fiecare parte. Spală şi zvântă salata şi roşiile. Rupe salata bucăţi mici şi taie roşiile sferturi.
Pune salata şi roşiile pe farfurii şi condimenteaz-o cu sare, după gust, şi stropeşte-le cu ulei de măsline. Aranjează în mijloc triunghiurile crocante de caşcaval şi serveşte-le imediat.
Caşcaval pane cu alune prăjite
Poftă bună!