Cascaval pane cu faina de malai

Printeaza

Cascaval pane cu faina de malai din: cascaval faina de malai, oua, sare si ulei.

Ingrediente:Cascaval pane cu faina de malai

  • 300 g caşcaval
  • 200 g făină de mălai
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

 

Mod de preparare:

Tai caşcavalul în feliuţe subţiri. Separat, amesteci bine ouăle cu sarea şi piperul.

Treci fiecare feliuţă de caşcaval prin acest amestec, apoi o dai prin făina de mălai şi iar prin ou şi o pui în tigaie, la prăjit, în uleiul încins.

Când s-au rumenit pe o parte, le întorci uşor cu furculiţa pe cealaltă parte, apoi le scoţi şi le mănânci calde, cu piure de cartofi sau cu sosuri, dar sunt delicioase şi simple, doar cu o salată.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cascaval pane cu crochete

Cum se prepara Cascaval pane cu crochete din: cascaval, oua, lapte, faina, pesmet, sare, piper, ulei, cartofi, galbenusuri si pesmet. Ingrediente: pentru cascaval: 250 g cascaval 2 oua 3-4 linguri lapte 1 lingura jumatate de faina pesmet sare piper ulei pentru prajit pentru crochete: 500 g cartofi fierti 2 galbenusuri 1 ou 2 linguri faina […]

 

Cascaval pane cu faina de malai

Caşcaval pane crocant

O reteta simpla si delicioasa de cascaval pane crocant din: cascaval cu crusta, miez de paine veche, ulei de masline extravirgin si cimbru. Ingrediente: 400 g caşcaval cu crustă 150 g miez de pâine mai veche 3 linguri ulei de măsline extravirgin pentru decor: 4 crenguţe de cimbru proaspăt   Mod de preparare: Taie caşcavalul […]

 

retete

Cascaval pane, in faina si pesmet

Cascaval pane, in faina si pesmet din: cascaval, oua, grasime, pesmet. Ingrediente: 12 felii cascaval 1-2 oua 2 linguri grasime 1 lingura faina pesmet     Mod de preparare Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o […]

 

Cascaval pane

Reteta clasica: Cascaval pane

Cascaval pane din: cascaval, ulei, ou, faina, pesmet. Ingrediente: 150 g caşcaval ulei 1 ou făină pesmet   Mod de preparare: Caşcavalul se taie în felii mai mari şi mai groase (1-1,5 cm). Feliile se dau prin făină, ou bătut şi apoi pesmet. După aceea, sunt prăjite pe ambele părţi într-o tigaie cu ulei încins […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cascaval pane cu malai

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.