Cascaval umplut cu ciuperci si nuca

Printeaza

Cascaval umplut cu ciuperci si nuca din: cascaval afumat, ciuperci, sunca presata, faina, marar, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente :Cascaval umplut cu ciuperci si nuca

  • 1 rotiţă de caşcaval afumat
  • 300 g ciuperci
  • 150 g şuncă presată
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le tai mărunt, tai bucăţele şi şunca, le căleşti în ulei şi potriveşti gustul de sare şi piper. Presari şi mărarul şi mai laşi pe foc câteva minute.

Cu un cuţit bine ascuţit scoţi apoi miezul caşcavalului, umpli rotiţa cu amestecul de şuncă şi ciuperci, înfăşori rotiţa într-o folie de aluminiu unsă cu unt şi o dai la cuptor pentru 25 de minute.

După ce s-a copt, laşi caşcavalul să se răcească puţin, apoi îl scoţi din folie şi-l aşezi pe un platou cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.