Cascaval umplut cu ciuperci si nuca
PrinteazaCascaval umplut cu ciuperci si nuca din: cascaval afumat, ciuperci, sunca presata, faina, marar, ulei, sare, piper.
- 1 rotiţă de caşcaval afumat
- 300 g ciuperci
- 150 g şuncă presată
- 1 lingură făină
- 1 legătură mărar
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile, le tai mărunt, tai bucăţele şi şunca, le căleşti în ulei şi potriveşti gustul de sare şi piper. Presari şi mărarul şi mai laşi pe foc câteva minute.
Cu un cuţit bine ascuţit scoţi apoi miezul caşcavalului, umpli rotiţa cu amestecul de şuncă şi ciuperci, înfăşori rotiţa într-o folie de aluminiu unsă cu unt şi o dai la cuptor pentru 25 de minute.
După ce s-a copt, laşi caşcavalul să se răcească puţin, apoi îl scoţi din folie şi-l aşezi pe un platou cu salată verde.
Pofta buna!