Cascaval umplut cu kaizer si ciuperci

Printeaza

Cascaval umplut cu kaizer si ciuperci

Ingrediente:

  • o rotita de cascaval afumat
  • 2 linguri unt
  • o ceapa
  • 150 g ciuperci
  • 300 g kaizer
  • un ou
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Cascaval umplut cu kaizer si ciuperci: Ceapa se taie pestisori, se caleste in unt, se adauga ciupercile taiate fin si kaizerul taiat cubulete si se mai calesc putin.

Cand sunt gata se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei dulce si patrunjel tocat marunt.

Dupa ce s-a racit bine, se adauga oul, se omogenizeaza compozitia.

Roata de cascaval se scobeste lasand peretii grosi de 3 cm, se asaza pe o folie de staniol si se umple cu compozitia de mai sus.

Se inveleste roata in staniol si se asaza intr-un vas cu diametru apropiat de cel al rotitei.

Se da la cuptor o ora, se scoate, se lasa la racit, apoi se tine la frigider pana a doua zi.

Se serveste ca aperitiv, taiat felii ca de tort.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.