Cascaval cu unt la capac

Printeaza

Cascaval cu unt la capac din: cascaval, unt, faina.

Ingrediente:Cascaval cu unt la capac

  • 600 g cascaval
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina

 

Mod de preparare:

Cascavalul se curata de coaja, apoi se taie felii de circa 100 g.

Se incinge untul intr-o tigaie, se trec bucatile de cascaval prin faina si apoi se pun in untul incins si se lasa pana se inmoaie.

Se intorc bucatile pe cealalta parte si, cand s-au inmuiat, se scot cu spumiera si se servesc fierbinti.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cum se prepara Ou Fu Yung cu ardei rosu si sos chilli

Ochiuri la capac

Ochiuri la capac din: oua, ulei sau unt, sare. Ingrediente: 2 ouă (de persoană) ulei (unt) sare         Mod de preparare: Uleiul (sau untul) se pune la încălzit într-o tigaie întinsă în care trebuie să încapă lejer ochiurile. Când acesta s-a încins, se sparg ouăle pe rând, având grijă să nu se […]

 

 

retete

Cascaval afumat la capac

Cascaval afumat la capac din: cascaval, unt sau ulei. Ingrediente: cam 150 g caşcaval de persoană unt (ulei)   Mod de preparare: Caşcavalul se taie în felii groase de 0,5-1 cm. Feliile de caşcaval sunt prăjite într-o tigaie cu unt sau ulei fierbinte. Rezultatele sunt în funcţie de tipul caşcavalului folosit. Dacă se foloseşte caşcaval […]

 

Chifle umplute cu sunca presata

Chifle umplute cu cascaval

Chifle umplute cu cascaval din: chifle, oua, cascaval, rosie, usturoi, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 chifle 2 ouă 100 g caşcaval ras 1 roşie tăiată cubuleţe 2 căţei usturoi sare piper busuioc   Mod de preparare: Tai căpăcele la chifle, apoi le scoţi miezul şi le presari în interior cu puţin caşcaval. Amesteci cubuleţele de […]

 

 

Rosii cu oua si cascaval la cuptor

Rosii cu oua si cascaval la cuptor din: rosii, oua, ceapa verde, ulei, usturoi, cascaval, sare, piper. Ingrediente:  8 roşii 4 ouă 1 legătură ceapă verde 2 linguri ulei 3 căţei de usturoi 8 cubuleţe caşcaval sare piper Mod de preparare: Roşiilor li se taie un câpăcel, se golesc de miez şi se ung cu […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.