Ochiuri la capac din: oua, ulei sau unt, sare. Ingrediente: 2 ouă (de persoană) ulei (unt) sare Mod de preparare: Uleiul (sau untul) se pune la încălzit într-o tigaie întinsă în care trebuie să încapă lejer ochiurile. Când acesta s-a încins, se sparg ouăle pe rând, având grijă să nu se […]
Cascaval cu unt la capac
PrinteazaCascaval cu unt la capac din: cascaval, unt, faina.
- 600 g cascaval
- 100 g unt
- 2 linguri faina
Mod de preparare:
Cascavalul se curata de coaja, apoi se taie felii de circa 100 g.
Se incinge untul intr-o tigaie, se trec bucatile de cascaval prin faina si apoi se pun in untul incins si se lasa pana se inmoaie.
Se intorc bucatile pe cealalta parte si, cand s-au inmuiat, se scot cu spumiera si se servesc fierbinti.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ochiuri la capac
Cascaval afumat la capac
Cascaval afumat la capac din: cascaval, unt sau ulei. Ingrediente: cam 150 g caşcaval de persoană unt (ulei) Mod de preparare: Caşcavalul se taie în felii groase de 0,5-1 cm. Feliile de caşcaval sunt prăjite într-o tigaie cu unt sau ulei fierbinte. Rezultatele sunt în funcţie de tipul caşcavalului folosit. Dacă se foloseşte caşcaval […]
Chifle umplute cu cascaval
Chifle umplute cu cascaval din: chifle, oua, cascaval, rosie, usturoi, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 chifle 2 ouă 100 g caşcaval ras 1 roşie tăiată cubuleţe 2 căţei usturoi sare piper busuioc Mod de preparare: Tai căpăcele la chifle, apoi le scoţi miezul şi le presari în interior cu puţin caşcaval. Amesteci cubuleţele de […]
Rosii cu oua si cascaval la cuptor
Rosii cu oua si cascaval la cuptor din: rosii, oua, ceapa verde, ulei, usturoi, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 8 roşii 4 ouă 1 legătură ceapă verde 2 linguri ulei 3 căţei de usturoi 8 cubuleţe caşcaval sare piper Mod de preparare: Roşiilor li se taie un câpăcel, se golesc de miez şi se ung cu […]
Pofta buna!