Castraveciori bulgaresti

Printeaza

Castraveciori bulgaresti 

Pregăteşti borcane de 800 g, pe care le speli şi le laşi să se usuce. Aşezi castraveciorii spălaţi în fiecare borcan, le adaugi o ceapă de mărime mijlocie tăiată în patru, feliuţe subţiri de hrean tă­iate pe lungime, 5-6 boabe de piper.

Pui şi o ceşcuţă de oţet, o lin­guriţă de zahăr, o linguriţă de sare pentru conserve şi apă până se umple borcanul.

Capsezi borcanele, după care le sterilizezi 15-20 minute. Le scoţi din vasul în care au fiert şi le pui în cămară.

Castraveciori bulgaresti

Castraveciori bulgaresti

 

 

Pofta buna!

 

 

poate iti place si:

Castraveciori bulgaresti

Castraveciori unguresti

Castraveciori unguresti din: castraveti, unt, ardei iute. Ingrediente: 2 castraveţi unt ardei iute roşu mărunţit (boia)     Mod de preparare: Fără a-i curăţa, se taie castraveţii în rondele ceva mai groase. Se pun, pentru aproximativ cinci minute, într-o tigaie pe foc, cu untul bine încins înainte, presărate cu ardeii mărunţiţi (boia). Se servesc uşor […]

 

Castraveciori murati cu dafin

Castraveciori murati cu dafin

Castraveciori murati cu dafin din: castraveciori, otet, apa, sare, zahar, marar, mustar, dafin. Ingrediente: castraveciori mici 1 parte oţet 3 părţi apă 1 lingură sare 1 lingură zahăr mărar proaspăt bobiţe de muştar foi de dafin piper negru boabe ceapă uscată, curăţată   Mod de preparare: Se pun castraveciorii in borcan şi se toarnă peste […]

 

 

Castraveciori murati cu marar

Castraveciori murati cu marar

Castraveciori murati cu marar din: castraveciori, otet, apa, sare, zahar, marar, mustar, dafin. Ingrediente: castraveciori mici 1 parte oţet 3 părţi apă 1 lingură sare 1 lingură zahăr mărar proaspăt bobiţe de muştar foi de dafin piper negru boabe ceapă uscată, curăţată   Mod de preparare: Se pun castraveciorii in borcan şi se toarnă peste ei, […]

 

Castraveciori_in_saramura

Castraveciori in saramura

Castraveti in saramura din: castraveti, apa, sare, zahar, morcov, frunze de visin, usturoi, marar, piper. Ingrediente: 4 kg castraveti 5 l apă 5 linguri sare grunjoasă 5 linguri zahăr 5-6 morcovi 5 frunze de vişine 5-6 căţei de usturoi 2 legături de mărar 1 plic piper boabe   Mod de preparare: Speli bine castravetii şi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.