Castraveciori unguresti

Printeaza

Castraveciori unguresti din: castraveti, unt, ardei iute.

Ingrediente:Castraveciori unguresti

  • 2 castraveţi
  • unt
  • ardei iute roşu mărunţit (boia)

 

 

Mod de preparare:

Fără a-i curăţa, se taie castraveţii în rondele ceva mai groase. Se pun, pentru aproximativ cinci minute, într-o tigaie pe foc, cu untul bine încins înainte, presărate cu ardeii mărunţiţi (boia).

Se servesc uşor călduţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.