Castravete umplut cu branza de vaci si menta

Printeaza

Castravete umplut cu branza de vaci si menta din: castraveti, branza de vaci, menta, germeni de lucerna, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 castraveţi
  • 200 g brânză de vaci
  • 4 fire mentă proaspătă
  • 50 g germeni de lucernă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Castravete umplut cu branza de vaci si menta:

Se spală, se şterge şi se toacă menta. Se amestecă într-un bol cu brânza de vaci, sare şi piper după gust.

Se curăţă castraveţii şi se taie bucăţi de 5 cm, care se golesc apoi de miez cu o linguriţă. Se aşază în picioare pe un platou.

Se umplu castraveţii cu amestecul de brânză şi se dau imediat la frigider, unde se păstrează până în momentul servirii.

Inainte de servire se pregătesc paturi de germeni pe farfurii mici de dulceaţă.

Deasupra se aşază castraveţii umpluţi şi se ornează cu mentă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.