Castraveti murati in otet din: otet, zahar, sare, piper boabe, foi de dafin, coriandru, apa. Ingrediente: 2 l otet 400 g zahar 150 g sare 25 g piper boabe 25 g foi de dafin 15 g coriandru 3 l apa. Mod de preparare: Se fierbe apa si cind a dat in fiert, se adauga […]
Castraveti bulgaresti in otet
PrinteazaCastraveti bulgaresti in otet din: castraveti, otet, apa, ceapa, piper, boabe de mustar, sare.
Ingrediente:
- 3 kg castraveti
- 1 l otet
- 4 l apa
- 1 ceapa
- piper
- boabe de mustar
- 5 linguri sare.
Mod de preparare:
Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri, piper si boabe de mustar.
Amestecul se pune in borcane si se adauga castravetii.
Pentru a nu se inmuia castravetii este bine ca acestea sa fie inchise ermetic.
Borcanele se pun ca fiarba in bain marin cam 2 minute.
Aveti nevoie pentru asta de o cratita mai mare pentru a nu pune fiecare borcan pe rand.
La sfarsit acoperiti borcanele si le lasati pana a 2-a zi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Castraveti cornisor in otet
Castraveti cornisor in otet din: castraveti, marar, usturoi, boabe de mustar, otet, sare, piper, dafin, zahar. Ingrediente: castraveti frunze de vişin mărar usturoi hrean boabe de mustar 100 g sare 100 g zahăr foi de dafin boabe de piper otet Mod de preparare: Castraveţii se spală bine cu apă rece şi se lasă să se […]
Castraveti cu morcov in otet
Castraveti cu morcov in otet din: castraveti, morcov, dafin, piper, apa, otet, sare, busuioc, zahar, marar, hrean. Ingrediente: castraveţi 1 morcov foi de dafin boabe de piper apă oţet sare busuioc mărar zahăr hrean Mod de preparare: Castraveţii se spală, se aranjează în borcan, se adaugă busuiocul, tulpini de mărar uscat, foile de […]
Castraveti in otet cu sare de mare
Castraveti in otet din: castraveti, sare de mare, otet pentru murat, marar. Ingrediente: castraveti sare de mare otet pentru murat marar Mod de preparare: Tale 1 kq de castraveţi mici în bastonaşe său rondele. Pune-i într-un bol mare împreună cu 85g sare de mare grunjoasă, acoperă-i şi lasă-i peste noapte. Scurge saramura, apoi clăteşte […]
Pofta buna!