Castraveti bulgaresti in otet

Printeaza

Castraveti bulgaresti in otet din: castraveti, otet, apa, ceapa, piper, boabe de mustar, sare.

Muraturi

Ingrediente:

  • 3 kg castraveti
  • 1 l otet
  • 4 l apa
  • 1 ceapa
  • piper
  • boabe de mustar
  • 5 linguri sare.

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri, piper si boabe de mustar.

Amestecul se pune in borcane si se adauga castravetii.

Pentru a nu se inmuia castravetii este bine ca acestea sa fie inchise ermetic.

Borcanele se pun ca fiarba in bain marin cam 2 minute.

Aveti nevoie pentru asta de o cratita mai mare pentru a nu pune fiecare borcan pe rand.

La sfarsit acoperiti borcanele si le lasati pana a 2-a zi.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

muraturi

Castraveti murati in otet

Castraveti murati in otet din: otet, zahar, sare, piper boabe, foi de dafin, coriandru, apa. Ingrediente: 2 l otet 400 g zahar 150 g sare 25 g piper boabe 25 g foi de dafin 15 g coriandru 3 l apa.   Mod de preparare: Se fierbe apa si cind a dat in fiert, se adauga […]

Castraveţi în otet

Castraveti cornisor in otet

Castraveti cornisor in otet din: castraveti, marar, usturoi, boabe de mustar, otet, sare, piper, dafin, zahar. Ingrediente: castraveti frunze de vişin mărar usturoi hrean boabe de mustar 100 g sare 100 g zahăr foi de dafin boabe de piper otet Mod de preparare: Castraveţii se spală bine cu apă rece şi se lasă să se […]

Castraveti in saramura cu marar

Castraveti cu morcov in otet

Castraveti cu morcov in otet din: castraveti, morcov, dafin, piper, apa, otet, sare, busuioc, zahar, marar, hrean. Ingrediente: castraveţi 1 morcov foi de dafin boabe de piper apă oţet sare busuioc mărar zahăr hrean     Mod de preparare: Castraveţii se spală, se aranjează în borcan, se adaugă busuiocul, tulpini de mărar uscat, foile de […]

 

retete

Castraveti in otet cu sare de mare

Castraveti in otet din: castraveti, sare de mare, otet pentru murat, marar. Ingrediente: castraveti sare de mare otet pentru murat marar   Mod de preparare: Tale 1 kq de castraveţi mici în bastonaşe său rondele. Pune-i într-un bol mare împreună cu 85g sare de mare grunjoasă, acoperă-i şi lasă-i peste noapte. Scurge saramura, apoi clăteşte […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.