Castraveti in saramura cu marar Castraveţii muraţi au o istorie prestigioasă. Strămoşii lor pot fi dataţi în jurul anului 4400 Î.Hr., în Mesopotamia, când s-au conservat pentru prima dată castraveţi în saramură. De acolo, ei au pornit să cucerească lumea antică: Grecia, Egiptul şi Roma. fiind menţionaţi în Vechiul Testament, în Cartea lui Isaia şi […]
Castraveti cu busuioc in saramura din: castraveti, apa, sare, busuioc, marar, ardei iute. Ingrediente: castraveţi apă sare busuioc mărar ardei iute Mod de preparare: Castraveţii se spală, se aranjează în borcan, se adaugă busuiocul, tulpini de mărar uscat, ardei iute. Se adaugă saramura (la un litru de apă o lingură cu vârf de sare) […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.