Castraveti cu ansoa

Printeaza

Castraveti cu ansoa

Ingrediente:Castraveti cu ansoa

  • 8 ouă de prepeliţă
  • 1 castravete
  • 1 conservă de anşoa

 

Mod de preparare:

Fierbeţi ouăle de prepeliţă tari, timo de 6 minute. Treceţi-le sub un jet de apă rece. Decojiţi-le şi tăiaţi-le în două.

Tăiaţi castravetele în două, pe lungime. Goliţi se­minţele cu ajutorul unei linguriţe, păstrând numai pulpa. Tăiaţi în bucăţele lungi de 3 cm.

Puneţi o scobitoare într-o jumătate de ou, apoi adău­gaţi o bucată de castravete cu partea rotunjită, pentru a putea sta pe verticală. Infăşuraţi anşoa împrejur, deasupra gălbenuşului de ou.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.