Castraveti in saramura cu otet

Printeaza

Castraveti in saramura cu otet

Ingred iente:Castraveti in saramura cu otet

  • 10 kg castraveţi
  • 6 l apă
  • 6 linguri sare
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lingură boabe piper
  • 100 ml oţet
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină rădăcină + frunze
  • 2 crenguţe de vişin
  • tarhon
  • cimbru
  • mărar
  • 2 rădăci­ni de hrean

 

Mod de preparare:

Pun castraveţii într-o oală mare, torn peste ei 7 l de apă fierbinte cu 4 linguri sare şi îi las până a doua zi.

Pregă­tesc borcanele cu zarzavaturi şi aşez cas­traveţii în picioare, iar printre ei pun usturoi şi steluţe din morcov şi ţelină!

Umplu borca­nele cu castraveţi, pun mirodeniile si fierb alta apa cu sare si fierbinte o pun peste castraveti.

Castraveti in saramura cu otet

Castraveti in saramura cu otet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.