Foie Gras cu sos de fructe de pădure din: ficat de gasca, ulei de floarea soarelui, fructe de padure, zahar. Această rețetă este rafinată și luxoasă, dar trebuie menționat că conține o cantitate semnificativă de grăsimi și calorii. Reteta Foie Gras cu sos de fructe de pădure Ingrediente: 200 g de ficat de gâscă […]
Castraveti murati bulgaresti
PrinteazaCastraveti murati bulgaresti din: castraveti, otet, apa, ceapa, sare, piper, boabe de mustar
Ingrediente:
- 6 kg castraveţi
- 2 l oţet
- 8 l apă
- 2 cepe
- 10 linguri sare
- piper
- boabe de muştar
Preparare:
Castraveti murati bulgaresti: amestecă oţetul, apa, sarea şi se adaugă ceapa tăiată julien, piper şi boabe de muştar. Amestecul se pune în borcane şi se adaugă castraveţii.
Pentru a nu se înmuia castraveţii, borcanele trebuie să fie închise etanş.
Borcanele se pun să fiarbă în bain marie circa 2 minute. Ai nevoie pentru acest preparat de o cratiţă mai mare.
Pofta buna!
Seminte de dovleac cu chili din: seminte de dovleac, ulei, chili, sare. Ingrediente: 250 gr seminte de dovleac 1 lingura ulei 1 lingura chili pudra 1 lingurita sare Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Intr-un bol amestecati semintele cu ulei, chili si sare si omogenizati. Transferati intr-o tava si dati la cuptor […]
Am inteles ca castravetii bulgaresti sunt cei mai buni. Sigur o sa incerc si eu reteta asta.