Castraveti murati bulgaresti

Printeaza

Castraveti murati bulgaresti

Ingrediente:Castraveti murati bulgaresti

  • 6 kg castraveţi
  • 2 l oţet
  • 8 l apă
  • 2 cepe
  • 10 linguri sare
  • piper
  • boabe de muştar

Preparare:

Se amestecă oţetul, apa, sarea şi se adaugă ceapa tăiată julien, piper şi boabe de muştar. Amestecul se pune în borcane şi se adaugă castraveţii.

Pentru a nu se înmuia castraveţii, borcanele trebuie să fie închise etanş.

Borcanele se pun să fiarbă în bain marie circa 2 minute. Ai nevoie pentru acest preparat de o cratiţă mai mare.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am inteles ca castravetii bulgaresti sunt cei mai buni. Sigur o sa incerc si eu reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.