Castraveti murati bulgaresti

Printeaza

Castraveti murati bulgaresti din: castraveti, otet, apa, ceapa, sare, piper, boabe de mustar

 

Ingrediente:

  • 6 kg castraveţi
  • 2 l oţet
  • 8 l apă
  • 2 cepe
  • 10 linguri sare
  • piper
  • boabe de muştar

Preparare:

Castraveti murati bulgaresti: amestecă oţetul, apa, sarea şi se adaugă ceapa tăiată julien, piper şi boabe de muştar. Amestecul se pune în borcane şi se adaugă castraveţii.

Pentru a nu se înmuia castraveţii, borcanele trebuie să fie închise etanş.

Borcanele se pun să fiarbă în bain marie circa 2 minute. Ai nevoie pentru acest preparat de o cratiţă mai mare.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Foie Gras cu sos de fructe de pădure

Foie Gras cu sos de fructe de pădure din: ficat de gasca, ulei de floarea soarelui, fructe de padure, zahar. Această rețetă este rafinată și luxoasă, dar trebuie menționat că conține o cantitate semnificativă de grăsimi și calorii.   Reteta Foie Gras cu sos de fructe de pădure Ingrediente: 200 g de ficat de gâscă […]

Seminte de dovleac cu chili

Seminte de dovleac cu chili din: seminte de dovleac, ulei, chili, sare.   Ingrediente: 250 gr seminte de dovleac 1 lingura ulei 1 lingura chili pudra 1 lingurita sare Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Intr-un bol amestecati semintele cu ulei, chili si sare si omogenizati. Transferati intr-o tava si dati la cuptor […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Am inteles ca castravetii bulgaresti sunt cei mai buni. Sigur o sa incerc si eu reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.