Castraveti murati rapid
PrinteazaO reteta de castraveti murati rapid din: castraveti, marar verde, marar uscat, cimbru, paine, apa, sare neiodata si aspirine sau conservant.
- castraveţi
- mărar verde
- mărar uscat
- cimbru
- o felie de pâine
pentru soluţia salină:
- apă
- sare neiodată (2 linguri rase la fiecare litru de apă)
facultativ:
- aspirine sau conservant
Mod de preparare:
Trebuie aleşi castraveţi mici, pe care îi tăiem la ambele capete şi îi aşezam într-un borcan de sticlă sau într-un bidon de plastic. Mai punem mărar verde şi uscat şi neapărat o mână de cimbru. Deasupra lor turnăm apă sărata caldă.
Secretul este să se adauge la final o felie de pâine. Se pot pune şi 2-3 aspirine zdrobite sau puţin conservant. Se lasă la cald, cam 20 grade Celsius. Dacă vrem să ţină mai mult, nu se mai taie la capete şi se adaugă în saramură şi un conservant.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- castraveti in saramura in bidon de plastic
- castraveti murati rapid
- castraveti murati la bidon de plastic
- castraveti murati in bidon de plastic