Castraveti taiati in otet
PrinteazaCastraveti taiati in otet din: castraveti, hrean, marar verde, seminte de mustar, otet, sare grunjoasa, piper boabe si foi de dafin.
Ingrediente:
- 3 kg castraveţi proaspăt culeşi
- 3 rădăcini de hrean
- 1 leg. mare de mărar verde sau uscat
- 1 lingură seminţe de muştar
- 200 ml otet
- sare grunjoasă
- piper boabe
- foi de dafin
Mod de preparare:
Castraveti taiati in otet: Spălaţi castraveţii şi lăsaţi-i să se usuce. Tăiaţi-i în rondele, săraţi-i şi lăsaţi-i acoperiţi până a doua zi, apoi puneţi-i în borcane. Puneţi la fiert 3 I apă, cu oţetul, mirodeniile şi mărarul uscat.
După ce a fiert 5 minute, turnaţi lichidul peste castraveţii din borcane. Printre castraveţi puneţi bastonaşe de hrean, cimbru, mărar.
Legaţi borcanele după ce se răceşte oţetul.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- castraveti taiati in otet
- castraveti taiati murati
- castraveti taiati murati pentru iarna
- castraveti murati taiati rondele