Castraveti taiati in otet

Printeaza

Castraveti taiati in otet din: castraveti, hrean, marar verde, seminte de mustar, otet, sare grunjoasa, piper boabe si foi de dafin.

Ingrediente:

  • 3 kg castraveţi proaspăt culeşi
  • 3 rădăcini de hrean
  • 1 leg. mare de mărar verde sau uscat
  • 1 lingură seminţe de muştar
  • 200 ml otet
  • sare grunjoasă
  • piper boabe
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Castraveti taiati in otet: Spălaţi castraveţii şi lăsaţi-i să se usuce. Tăiaţi-i în rondele, săraţi-i şi lăsaţi-i acoperiţi până a doua zi, apoi puneţi-i în borcane. Puneţi la fiert 3 I apă, cu oţetul, mirodeniile şi mărarul uscat.

După ce a fiert 5 minute, turnaţi lichidul peste castraveţii din bor­cane. Printre castraveţi puneţi bastonaşe de hrean, cimbru, mărar.

Legaţi borcanele după ce se răceşte oţetul.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • castraveti taiati in otet
  • castraveti taiati murati
  • castraveti taiati murati pentru iarna
  • castraveti murati taiati rondele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.