Castraveti umpluti cu carne de vita
PrinteazaCastraveti umpluti cu carne de vita din: castraveti, carne de vita, oua, margarina, musta, piper, sare, ceapa, marar.
- 8 castraveti proaspeti
- 1 conserva mica (250 g) de carne de vita
- 2 oua
- 100 g unt sau margarina tartinabila
- 2 lingurite mustar
- piper
- sare
- 1 ceapa mica sau 2 fire de ceapa verde
- 1/2 legatura marar sau patrunjel
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari, timp de 3 minute, la foc iute, în apă cu sare. Scurgi apa şi răceşti ouăle forţat, 30 de secunde în apă rece, apoi le cureţi de coajă şi le tai mărunt sau le dai pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Cureţi ceapa şi o toci. Treci carnea prin maşina de tocat şi o amesteci cu ouăle, untul moale, muş- tarul, ceapa, piper după gust şi verdeaţa tocată mărunt. Cu ajutorul unei linguriţe, le îndepărtezi miezul, pe care îl mărunţeşti şi îl încorporezi în umplutură.
Umpli jumătăţile de castraveţi cu compoziţia omogenă şi îi păstrezi la rece până îi serveşti. Este bine să-i consumi în aceeaşi zi, altfel castraveţii se vor usca. Tai castraveţii în jumătate, pe lungime.
Castraveti umpluti cu carne de vita
Pofta buna!
Hmmmmmmmm, parca as incerca asa ceva