Castraveti umpluti cu icre de crap
PrinteazaCastraveti umpluti cu icre de crap din: castraveti, icre, gris, ulei, ceapa, patrunjel, marar, lamaie, sare.
- 6 castraveţi medii
- 100 g icre de crap
- 100 g griş
- 200 ml ulei de floarea-soarelui
- 1/2 ceapă roşie
- seminţe de pin
- pătrunjel şi mărar verde
- zeamă de lămâie
- sare
Mod de preparare:
Pentru început, prepară salata de icre. Pune grişul la fiert în apă care clocoteşte, amestecă uşor si lasă pe foc până se îngroaşă.
Când se răceşte, amestecă-l cu icrele, turnând din când în când câte puţin ulei. Când totul este bine omogenizat, şi cantitatea s-a dublat, pune zeama de lămâie, puţină verdeaţă tocată şi adaugă două linguri cu apă minerală, ca salata să devină mai pufoasă.
Curata castravetii, taie-i în bucăţi potrivite şi scobeşte-i de seminţe şi miez. Umple coşuleţele din castravete cu salată de icre, ornează-le cu verdeţuri, ceapă roşie sau seminţe de pin.
Pofta buna!