Castraveti umpluti cu pasta de peste

Printeaza

O reteta de Castraveti umpluti cu pasta de peste din: ton, unt, zeama de lamaie, piper negru, ridichi si castraveti.

 

Ingrediente:Castraveti umpluti cu pasta de peste

  • 1 conserva de ton in sos tomat
  • 100 g unt
  • 1/2 lamaie (zeama)
  • piper negru
  • cateva ridichi
  • 2 castraveti

 

Mod de preparare:

Tai castraveţii în bucăţi de circa 3 cm şi îi scobeşti cu grijă.

Scoţi bucăţile de ton şi le mixezi cu untul, apoi adaugi zeama de lămâie, omogenizând totul.

Umpli bucăţile de castravete cu această pastă, presari piper şi îi aranjezi pe un platou.

Decorezi platoul cu ridichi şi serveşti castravetii ca aperitiv sau garnitura la gratar de peste.

 

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Castraveti umpluti cu icre de crap

Castraveti umpluti cu icre de crap

Castraveti umpluti cu icre de crap din: castraveti, icre, gris, ulei, ceapa, patrunjel, marar, lamaie, sare. Ingrediente: 6 castraveţi medii 100 g icre de crap 100 g griş 200 ml ulei de floarea-soarelui 1/2 ceapă roşie seminţe de pin pătrunjel şi mărar verde zeamă de lămâie sare   Mod de preparare: Pentru început, prepară salata de […]

Castraveti umpluti cu telemea

Castraveti umpluti cu telemea

Castraveti umpluti cu telemea din: castraveti, morcovi, telemea, usturoi, patrunjel. Ingrediente: un kg castraveti 2 morcovi 250 g telemea după gust 3 căţei usturoi 1/2 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Castravetii spalati se taie în două pe lung si se scobesc de miezui cu seminţe. Morcovii se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari. Brânza […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.