Castraveti umpluţi cu peşte
PrinteazaO reteta de castraveti umpluti cu peste din: castraveti, branza de vaci, smantana, sare, piper, marar, ulei de masline, suc de lamaie, capere, peste afumat si marar.
- 2 castraveti lungi
- 250 g branza de vaci
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
- 1 fir marar
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 lingurita suc de lamaie
- 3 linguri capere de la borcan
- 200 g peste afumat curatat de piele (macrou, hering, pastrav, sprot)
- 3 ridichi
- marar
Mod de preparare:
Se decojesc castraveţii şi se taie în 4 fiecare; fiecare bucată se scobeşte şi se goleşte de seminţe, lăsând însă o bază solidă. Se amestecă brânza cu smântână, sare, piper şi mărar tocat; se înglobează ulei şi suc de lămâie. Se scurg caperele, se toacă şi se adaugă.
Se taie peştele în 8 fâşii. Se şterg castraveţii scobiţi cu prosop de hârtie şi în fiecare se aşază câte o bucată de peşte, iar deasupra se aşază cremă. Se presară piper şi ridichi tocate. Se decorează cu mărar.
Castraveti umpluţi cu peşte
Pofta buna!