Castraveti umpluti cu salata de ton

Printeaza

Castraveti umpluti cu salata de ton din: castravete, maioneza, ceapa verde, ton, marar, sare, piper.

Ingrediente:Castraveti umpluti cu salata de ton

  • 1 castravete mare
  • 200 ml maioneză
  • 1 legătură ceapa verde
  • 1 conservă de ton
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Castravetele îl cureţi, apoi îl tai bucăţi de 4-5 cm.

Acestora le scobeşti miezul din interior.

Tonul îl scurgi şi îl amesteci bine cu miezul de castravete tăiat mărunt, ceapa tăiată cât mai mic, maioneza şi mărarul tocat mărunt.

Adaugi sare şi piper după gust, apoi dai compoziţia la rece, timp de 1 oră.

Umpli bucăţile de castravete cu compoziţia obţinută şi ornezi cu frunzuliţe de ceapă verde.

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.