Castraveti umpluti cu salata de ton
PrinteazaCastraveti umpluti cu salata de ton din: castravete, maioneza, ceapa verde, ton, marar, sare, piper.
- 1 castravete mare
- 200 ml maioneză
- 1 legătură ceapa verde
- 1 conservă de ton
- 1/2 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Castravetele îl cureţi, apoi îl tai bucăţi de 4-5 cm.
Acestora le scobeşti miezul din interior.
Tonul îl scurgi şi îl amesteci bine cu miezul de castravete tăiat mărunt, ceapa tăiată cât mai mic, maioneza şi mărarul tocat mărunt.
Adaugi sare şi piper după gust, apoi dai compoziţia la rece, timp de 1 oră.
Umpli bucăţile de castravete cu compoziţia obţinută şi ornezi cu frunzuliţe de ceapă verde.
Pofta buna!