Castraveti umpluti cu telemea

Printeaza

Castraveti umpluti cu telemea din: castraveti, morcovi, telemea, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Castraveti umpluti cu telemea

  • un kg castraveti
  • 2 morcovi
  • 250 g telemea după gust
  • 3 căţei usturoi
  • 1/2 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Castravetii spalati se taie în două pe lung si se scobesc de miezui cu seminţe.

Morcovii se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari.

Brânza se fărâmitează si se amestecă bine cu usturoiul pisat si pătrunjeiul.

Se umplu bărcutele dé casfravete cu morcov si brânză şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.