Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice din: inimi de anghinare, usturoi, ulei, patrunjel, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie. Acest preparat combină textura unică a inimilor de anghinare cu aromele puternice de usturoi și ierburi proaspete, oferind un gust deosebit și beneficii nutritive remarcabile. Reteta Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi […]
Castraveti cu vita
PrinteazaCastraveti cu vita din: carne de vita, ulei, faina, sare, piper, ceapa, rosii, castraveti, marar.
Ingrediente:
- 800 g carne de vita
- 120 ml ulei
- 1 lingură făină
- sare
- piper
- 2 cepe
- 1 lingură pastă de roşii
- 1,5 kg castraveţi în saramură
- 300 g roşii
- mărar verde
Mod de preparare:
Castraveti cu vita: Tăiaţi carnea în bucăţi, săraţi-le şi înăbuşiţi-le în ulei. Scoateţi carnea, aşezaţi-o în alt vas şi, în sosul rămas, puneţi făina şi ceapa tocată.
Căliţi puţin pe foc domol, stingeţi cu supă ori cu apă şi pastă de roşii. ,,
După ce a fiert circa 20 de minute, strecuraţi sosul peste carnea prăjită şi daţi la fiert.
Tăiaţi castraveţii în 4 pe lungime, apoi pe jumătate. Clătiţi-i, după ce le-aţi îndepărtat seminţele, şi puneţi-i peste carne.
Adăugaţi apoi roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, înainte de a fi adus acest preparat la masă, decoraţi-l cu pătrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!
Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice