Castraveti cu vita

Printeaza

Castraveti cu vita din: carne de vita, ulei, faina, sare, piper, ceapa, rosii, castraveti, marar.

Ingrediente:

  • 800 g carne de vita
  • 120 ml ulei
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1,5 kg castraveţi în saramură
  • 300 g roşii
  • mărar verde

Mod de preparare:

Castraveti cu vita: Tăiaţi carnea în bucăţi, săraţi-le şi înăbuşiţi-le în ulei. Scoateţi carnea, aşezaţi-o în alt vas şi, în sosul rămas, puneţi făina şi ceapa tocată.

Căliţi puţin pe foc domol, stingeţi cu supă ori cu apă şi pastă de roşii. ,,

După ce a fiert circa 20 de minute, strecuraţi sosul peste carnea prăjită şi daţi la fiert.

Tăiaţi castraveţii în 4 pe lungime, apoi pe jumătate. Clătiţi-i, după ce le-aţi îndepărtat seminţele, şi puneţi-i peste carne.

Adăugaţi apoi roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, înainte de a fi adus acest preparat la masă, decoraţi-l cu pătrunjel verde tocat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice

Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice din: inimi de anghinare, usturoi, ulei, patrunjel, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie. Acest preparat combină textura unică a inimilor de anghinare cu aromele puternice de usturoi și ierburi proaspete, oferind un gust deosebit și beneficii nutritive remarcabile.   Reteta Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.