Castron cu surprize
PrinteazaCastron cu surprize din: paine mare coapta pe vatra, piept de pui, carnati cabanos, smantana, cin, concentrat de legume, ulei, piper.
- 1 pâine mare coaptă pe vatră
- 2 bucăţi de piept de pui
- 6 cârnaţi cabanos
- 4 linguri de smântână
- 1 ceaşcă de vin alb
- 2 linguriţe concentrat de legume
- 1 ceaşcă de ulei
- piper alb
Mod de preparare:
Tai partea de deasupra pâinii, ca un fel de capac, scoţi miezul din partea de jos, având grijă să nu se rupă coaja, apoi presezi uşor miezul rămas.
Tai pieptul de pui în bucăţele, apoi adaugi piper şi 2 linguriţe concentrat de legume, amesteci şi laşi timp de 10 minute, ca să prindă gust. Pui cubuleţeie de pui la prăjit în ulei, iar când sunt aproape gata, pui vinul la fiert. Adaugi smântână, amesteci şi continui fierberea câteva minute, astfel încât sosul să devină omogen.
Tai cârnaţii în bucăţele de 3 cm şi îi crestezi în formă de X la amicele capete, apoi îi pui la prăjit. Aşezi puiul cu sosul alb în pâine şi aranjezi şi cârnaţii deasupra.
Castron cu surprize
Pofta buna!