Cateva ciorbe gustoase
PrinteazaCateva ciorbe gustoase – Ciorbele sunt preparate tradiționale care aduc împreună simplitatea ingredientelor naturale și bogăția de arome specifice fiecărei regiuni.
Fie că este vorba despre ciorba de văcuță, ciorba de burtă, sau cele cu legume proaspete și verdețuri aromate, ciorbele sunt o alegere excelentă pentru un prânz consistent și sănătos.
Aceste preparate au o textură bogată, un gust complex și adesea un echilibru între acreală și savoare, datorită ingredientelor proaspete precum legumele, carnea și mirodeniile.
Cateva ciorbe gustoase: Indiferent de sezon, o ciorbă gustoasă este mereu binevenită, fiind nu doar hrănitoare, ci și reconfortantă.
Ciorba de perisoare olteneasca
O reteta de ciorba de perisoare olteneasca din: carne, ceapa, orez, morcov, dovlecel, rosii, patrunjel, ardei, ou si otet. Ingrediente: circa 350 g carne (amestec vita si porc) 1 ceapa…
Ciorbă de păstăi ardelenească
O reteta de ciorba de pastai ardeleneasca din: pastai, morcovi, ceapa, telina, rosii, ardei, usturoi, patrunjel verde, zer, smantana, faina, sare si piper. Ingrediente: 1 kg pastai 3 morcovi 2…
Reteta zilei: Ciorba de curcan cu varza murata
Ciorba de curcan cu varza murata din: carne de curcan, morcovi, pastarnac, telina, patrunjel, ceapa, ardei, praz, varza murata, bulion si zeama de varza. carne de curcan 2 morcovi 1…
Ciorba radauteana
Ciorba radauteana din: piept de pui, sare, morcovi, ceapa, piper, ardei, telina, pastarnac, ulei, usturoi, smantana, galbenusuri, otet si patrunjel. Ingrediente: 500 g piept de pui sare 2 morcovi 1-2…
Ciorbă de fasole cu afumatura
Ciorbă de fasole cu afumatura din: unt, ceapa, usturoi, chimen, boabe de fasole rosie, rosii decojite, pulpa de dovleac, otet de vin alb, sare, piper, seminte de dovleac si oregano.…
Pofta buna!