Aperitiv cu masline si gogosari murati din: faina, cascaval, oua, sare, gogosari murati, masline, untdelemn, praf de copt. Ingrediente: 150 g faina 200 g cascaval 6 oua 1 praf de sare 150 g gogosari murati 200 g masline verzi si negre 4 linguri untdelemn 1/2 plic praf de copt Mod de preparare: Tai gogoşarii […]
Salata de pui cu seminte de rodie
Salata de pui cu seminte de rodie din: pulpe de pui, ulei de masline, ciabatta, usturoi, varza rosie murata, ceapa rosie, mix de salata, seminte de rodie. Ingrediente: 500g pulpe superioare de pui, fără piele şi dezosate, tăiate în cuburi 3 linguri ulei de măsline 1/2 ciabatta, ruptă în bucăţi 2 căţei mari de usturoi, […]
Reteta zilei: Chiftelute cu susan
Chiftelute din pasta de fasole rosie din: seminte de susan, zahar brun, apa clocotita, faina de orez, pasta de fasole rosie, ulei de susan. Poate te intereseaza si Chiftele cu carne de vita si verdeata Ingrediente: 1/2 cană semințe de susan 3/4 cană de zahăr brun 1-1 1/3 cesti de apa clocotita 3 căni făină […]
Sandwich-uri cu somon
Sandwich-uri cu somon din: faina, ou, pesmet, file de somon, ulei, sala verde, minibaghete, maioneza, capere, ceapa verde, tarhon, zeama de lamaie. Ingrediente: 3 linguri de făină 1 ou mare, bătut 100g de pesmet uscat 4 fileuri de somon, fără piele şi oase, tăiate în jumătăţi pe lungime 2-3 linguri de ulei (opţional) 1 salată […]
Pateu de sardine
Pateu de sardine din: unt, sardine in ulei de masline, ceapa, marar. lamaie, mustar dijon, sare, piper. Ingrediente: 100g de unt moale, tăiat în cuburi mari 2 Conserve de sardine în ulei de măsline, scurse 1/2 ceapa mică, tocată mărunt 2 linguri de mărar, tocat, plus câteva fire întregi, pentru decor 1 lingură zeamă proaspătă […]
Tigaie de porc picant
Tigaie de porc picant din: ulei de arahide, spata de porc, ceapa, ghimbir, ardei iute, zahar brun, sos de peste, sos de ardei iute, ceapa verde, orez fiert, pak choi. Ingrediente: 2 linguri ulei de arahide 500g spată de porc, tăiată in bucăţi 1 ceapă, tocată fin 1 lingură de ghimbir ras 1 ardei iute […]
Beef Consomme: How To Make Beef Consomme
Peste cu orez si broccoli
Peste cu orez si broccoli din: limes, fulgi de nuca de cocos, ardei iute, coriandru, ghimbir, usturoi, sos de peste, peste, orez, broccoli. Ingrediente: 2 limes 100g fulgi de nucă de cocos 1 ardei iute verde, curăţat de seminţe şi tocat grosier 1 mână de coriandru 1 bucată mare de ghimbir, curăţată de coajă şi […]