Causa de crevete

Printeaza

O reteta delicioasa de causa de crevete din: cartofi, crevete, sfecla, avocado, ou, maioneza, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Causa de crevete

  • 200 g cartofi fierţi
  • 150 g crevete
  • o jumătate de sfeclă fiartă (mică)
  • o jumătate de avocado tăiat felii
  • un ou fiert
  • 3 linguri de maioneză
  • o jumătate de lămâie
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Cartofii fierţi se bat bine până devin o pastă fină, apoi se adaugă sfecla şi se amestecă bine cu cartofii. Se adaugă sare, piper, o lin­gură de maioneză, câteva picături de lămâie şi se amestecă bine să se omogenizeze ingredientele.

Pe o far­furie se aşază o parte din amestec şi i se dă o formă rotundă (se poate folosi o formă). Se aşază deasupra avocado şi ou tăiat feliuţe, crevetele şi restul de maioneză şi se acoperă cu restul pastei formată din cartofi şi sfeclă. Se decorează cu crevete şi se serveşte rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.