Caviar de broccoli
PrinteazaCaviar de broccoli din: broccoli, usturoi, iaurt, ulei, lamaie, coriandru, sare.
- 1 căpăţână de broccoli
- 1 căţel de usturoi
- 1 iaurt 0% grăsime
- 2 linguri ulei de măsline
- 1/2 lămâie
- 1 lingură coriandru mărunţit cu foarfecă
- sare
Mod de preparare:
Spălaţi broccoli, desprindeţi bucheţelele şi fierbeţi-le 15 minute în apă clocotită sărată. Trebuie să fie moi.
Daţi la mixer, împreună cu căţelul de usturoi curăţat şi tăiat în două, zeama de lămâie, uleiul de măsline, iaurtul şi un strop de sare.
Când amestecul a devenit omogen, turnaţi-l într-o salatieră şi lăsaţi-l să se răcească. Serviţi numai după ce l-aţi ţinut cel puţin 1 oră la frigider.
Când serviţi, presăraţi cu coriandru mărunţit.
Pofta buna!