Caviar de broccoli

Printeaza

Caviar de broccoli din: broccoli, usturoi, iaurt, ulei, lamaie, coriandru, sare.

Ingrediente:Caviar de broccoli

  • 1 căpăţână de broccoli
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 iaurt 0% grăsime
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 lămâie
  • 1 lingură coriandru mărunţit cu foarfecă
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălaţi broccoli, desprindeţi bucheţelele şi fierbeţi-le 15 minute în apă clocotită sărată. Trebuie să fie moi.

Daţi la mixer, împreună cu căţelul de usturoi curăţat şi tăiat în două, zeama de lămâie, uleiul de măsline, iaurtul şi un strop de sare.

Când amestecul a devenit omogen, turnaţi-l într-o salatieră şi lăsaţi-l să se răcească. Serviţi numai după ce l-aţi ţinut cel puţin 1 oră la frigider.

Când serviţi, presăraţi cu coriandru mărunţit.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.