Ceafa de porc cu sos de cascaval
PrinteazaO reteta de ceafa de porc cu sos de cascaval, smantna, sare, piper, ulei si patrunjel.
- 1/2 kg ceafă de porc
- 250 ml smântână
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
- ulei
- 2-3 fire de pătrunjel
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai felii, o presari cu sare şi piper, o laşi puţin deoparte, apoi o prăjeşti în ulei încins. Când este gata o pui într-un vas să se păstreze caldă.
Dai caşcavalul pe râzătoare, îl amesteci cu smântână, potriveşti de sare şi piper şi torni sosul într-o tigaie cu puţin ulei.
Când s-a omogenizat, îl torni peste friptură şi o aduci la masă presărată cu pătrunjelul tăiat fin.
Ceafă de porc cu sos de caşcaval
Pofta buna!
Buna ceafa de porc cu sos cascaval