Ceafa de porc la gratar cu legume

Printeaza

Ceafa de porc la gratar cu legume din: amzare, mange tout, muguri de soia, morcovi, ardei rgas, lamaie, ceafa de porc, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Ceafa_de_porc_la_gratar_cu_legume

  • 100 g mazăre boabe
  • 100 g teci mange-tout
  • 50 g muguri de soia
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 lămâie
  • 4 bucăți ceafă
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert apă cu sare. Când clocotește se pun morcovii curățați, mazărea și tecile de mange-tout. Se fierb 15 minute. Se scot pe o strecurătoare. Morcovii se taie cubulețe. Se încing 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și se pun ardeiul tocat cuburi, legumele fierte și mugurii de soia.

Se prăjesc 2, 3 minute, se stropesc cu suc de lămâie și se presară cu sare și piper. Ceafa de porc se unge cu ulei și se presară cu sare și piper. Se frige pe grătarul bine încins. Se poate prepara și prin prăjire.

Se montează farfuriile aranjându-se o bucată de ceafă și garnitură de legume.

Ceafa de porc la gratar cu legume

Ceafa_de_porc_la_gratar_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.