Ceafă de porc la grătar cu garnitură de cartofi dulci din: ceafa de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, suc de lamaie, sare, piper, cartofi dulci. Ingrediente: 500 de grame de ceafă de porc, tăiată în bucăți potrivite 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță de rozmarin proaspăt, […]
Ceafa marinata la gratar
PrinteazaCeafa marinata la gratar din: ceafa de porc, iaurt, boia, cimbru, sare, piper.
- 4 felii ceafa de porc
- un pahar mic iaurt
- o lingurita boia
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se amestecă iaurtul bine bătut cu boiaua, cimbrul şi piperul.
Cu această pastă se ung feliile de carne şi se lasă la rece pentru 30 de minute. Intre timp, se încinge grătarul foarte bine.
Feliile de carne se şterg de iaurt, se aşază pe grătar şi se lasă să se pătrundă.
Se lasă întâi ca o parte să-şi schimbe culoarea datorită focului şi apoi se întoarce.
Imediat ce se scoate de pe grătar se presară cu sare pe ambele părţi şi se serveşte alături de garnitura dorită.
Ceafa marinata la gratar
Pofta buna!
poate iti place si:
Ceafa de mistret la gratar din: ceafa de mistret, sare, piper, boia. Ingrediente: ceafă de mistreţ sare piper boia de ardei Mod de preparare: Iei ceafa, o condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei şi o pui pe grătar, până se pătrunde bine. Serveşti ceafa de mistreţ cu salata. Pofta buna!