Ceafa de porc la gratar cu ananas din: ceafa de porc, ananas, ardei grasi, lamaie, ulei, sos worcestershire, piper, cimbru, sare.
Ingrediente:
800 g ceafa de porc
1 ananas mare
2 ardei grasi
1 lamaie
50 ml ulei
2 linguri sos Worcestershire
1 lingurita rasa piper proaspat macinat
1 lingurita rasa cimbru uscat
sare
Mod de preparare:
Tăiaţi ceafa în felii de circa 2cm grosime, presăraţi-o cu cimbru, sare şi piper şi bateţi-o cu ciocanul de şniţele pentru a o subţia puţin şi a o frăgezi.
Curăţaţi ananasul de coajă, eliminaţi miezul, care este lemnos, tăiaţi-l în rondele de circa 1 cm grosime şi presăraţi-le cu piper.
Curăţaţi ardeiul de cotor şi seminţe, spălaţi-l, apoi tăiaţi-l în fâşii şi ungeţi-l cu ulei.
Puneţi pe grătarul încins feliile de ceafă, rondele de ananas şi fâşiile de ardei gras.
Frigeţi carnea până când se pătrunde bine şi se rumeneşte frumos pe ambele părţi, iar rondelele de ananas şi fâşiile de ardei se înmoaie puţin.
Serviţi feliile de ceafă stropite cu sos Worchestershire, alături cu rondele de ananas şi ardei gras şi ornaţi cu feliuţe de lămâie.
Ceafa de porc cu ierburi din: ceafa de porc, sare, piper, rozmarin, cimbru, vin, oua, ceapa, smantana, cartofi. Ingrediente: 1 kg ceafă de porc sare piper făină rozmarin verde cimbru verde 1 pahar vin 1 ou 1 ceapă 150 ml smântână pentru gătit 1 kg cartofi Mod de preparare: Presari ceafa cu sare, piper măcinat, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.