Ceafa de porc cu praz
PrinteazaCeafa de porc cu praz din: ceafă porc, praz, ulei, usturoi, sare, piper, piure de cartofi.
Ingrediente:
- 600 g ceafă porc
- 500 g praz
- 2-3 linguri ulei
- 5 căţei usturoi
- sare
- piper
- piure de cartofi
Mod de preparare:
Tai prazul până la codiţe, apoi îl opăreşti şi îl laşi la scurs.
Incingi uleiul şi rumeneşti carnea pe ambele părţi, apoi o scoţi pe şerveţele absorbante, în acelaşi ulei sotezi prazul câteva minute, apoi îl scoţi.
Aşezi într-o tavă carnea, usturoiul mărunţit, prazul, torni sosul din tigaie, potriveşti de sare şi piper şi dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti friptura cu piure de cartofi şi praz.
Ceafa de porc cu praz
Pofta buna!