Ceafa de porc cu sos de cirese
PrinteazaO reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de cirese din: ceafa de porc, sos, rozmarin, ulei, compot de cirese, sare si piper.
- ceafa de porc 880 g
- sos demi-glace 150 ml
- rozmarin 5 g
- ulei 150 ml
- compot de cirese 800 g
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Ceafa de porc se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si putin ulei. Se lasa la marinat timp de 1 ora si 30 minute. Se scoate de la marinata si
se coloreaza pe toate partile într-o tigaie.
Peste carne adaugam ciresele din compot (care în prealabil au fost scurse de sirop), sosul demiglace si se introduce la cuptor timp de 50 minute la temperatura de 180ºC.
Se serveste cu sosul de cirese rezultat în urma coacerii.
Ceafa de porc cu sos de cirese
Pofta buna!