Ceafa de porc cu sos de cirese

Printeaza

O reteta delicioasa de ceafa de porc cu sos de cirese din: ceafa de porc, sos, rozmarin, ulei, compot de cirese, sare si piper.

Ingrediente:Ceafa de porc cu sos de cirese

  • ceafa de porc 880 g
  • sos demi-glace 150 ml
  • rozmarin 5 g
  • ulei 150 ml
  • compot de cirese 800 g
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Ceafa de porc se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si putin ulei. Se lasa la marinat timp de 1 ora si 30 minute. Se scoate de la marinata si
se coloreaza pe toate partile într-o tigaie.

Peste carne adaugam ciresele din compot (care în prealabil au fost scurse de sirop), sosul demiglace si se introduce la cuptor timp de 50 minute la temperatura de 180ºC.

Se serveste cu sosul de cirese rezultat în urma coacerii.

Ceafa de porc cu sos de cirese

Ceafa de porc cu sos de cirese

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.