Ceai de macese din: boabe de macese, apa, zahar. Măceșele sunt una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C, esențială pentru sănătatea sistemului imunitar, producția de colagen și absorbția fierului din alimente.
Studiile sugerează că măceșele pot avea proprietăți antiinflamatorii, fiind benefice în ameliorarea simptomelor artritei și a altor afecțiuni inflamatorii.
Ingrediente:
10-15 boabe de măceşe
1 pahar apă
20 g zahăr
Mod de preparare:
Măceşele se curăţă, se spală şi se fierb în apă clocotită 5-10 minute, acoperite.
Se ia ceaiul de pe foc şi se lasă să stea în continuare acoperit 2-3 ore.
Ceai de Coriandru din: seminte de coriandru, apa, miere sau suc de lamaie. Ceaiul de coriandru este cunoscut pentru proprietățile sale digestive și calmante. Semințele de coriandru conțin uleiuri esențiale și substanțe chimice care pot ajuta la ameliorarea disconfortului gastric și la relaxarea corpului. Acest ceai este simplu de preparat și poate fi savurat oricând […]
Ceai de trandafiri din: petale de trandafiri, apa, miere. Există sute de soiuri de trandafiri care sunt considerate sigure pentru uz uman. Trandafirii sunt adăugați la o gamă de produse atât pentru parfumul lor, cât și pentru potențialele beneficii pentru sănătate. Trandafirii sunt, de asemenea, adesea folosiți în bucătărie, în special în bucătăria din Orientul Mijlociu, indian […]
Ceai de citrice din: ceai, lamai, portocale, miere. Ingrediente: 5 pliculete de ceai 2 lamai si 2 portocale, taiate in sferturi miere Mod de preparare: Se fierbe apa și se lasă să se răcească puțin, se adauga intr-un recpient, apoi se adauga pliculetele de ceai si se lasa la infuzat 10 minute. Se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.